Oprichter ABS Autoherstel De Goey onderscheiden

Ad de Goey senior is onlangs koninklijk onderscheiden als lid in de Orde van Oranje Nassau. De Goey werd volkomen verrast met deze onderscheiding tijdens het vijftigjarig jubileumfeest van ABS Autoherstel Ad de Goey in Woerden.

De Goey ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester Molkenboer van Woerden. Hij kreeg het lintje mede vanwege zijn vele vrijwillige functies en grote inzet voor Woerden. Zo is hij bijvoorbeeld coördinator voertuigenbranche tijdens diverse evenementen van het Woerdense Techniek talent en was hij bestuurslid en secretaris voor de regio Utrecht van Focwa en lid van de Raad van Afgevaardigden. Ook is hij voorzitter van het Zeemanskoor Bravour, dat zijn vijftienjarig bestaan, vierde, het Shantyfestival en de Havendagen.

Het schadeherstelbedrijf is nog steeds in handen van de familie De Goey en sinds vijftien jaar in handen van de twee broers De Goey: Albèrt en Ad jr.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *