Ordinatio Plus voor opleiding en advies

De Ordinatio Groep uit Den Bosch, een adviesbureau gespecialiseerd in flexibele inzet van mensen, heeft onlangs een nieuw one-stop-shopping concept gelanceerd voor een breed scala aan adviesdiensten, arbodiensten en opleidingen, genaamd Ordinatio Plus.

Ordinatio richt zich hiermee onder meer op front-office opleidingen, calculatietrainingen, lasopleidingen, certificeringen en AST-modulaire opleidingen. “In het verlengde van de visie van Ordinatio is het voor bedrijven belangrijk één aanspreekpunt te hebben voor adviezen, nieuwe ontwikkelingen en opleidingen”, aldus directeur René van der Linden. “In het geheel vertegenwoordigen opleidingen een belangrijke pijler, aangezien deze bijdragen aan de ontwikkeling van een bedrijf.”

De komende maanden introduceert Ordinatio het nieuwe concept op landelijk niveau, door middel van bezoeken aan of bijeenkomsten bij bedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.