Oskamp-tester voor dealer en universeel

Met de AVL Ditest HV Safety 1000 van Oskamp Equipment Nederland kan veilig gewerkt worden aan hybride en elektrische voertuigen. De leverancier biedt de tester aan bij zowel de merkdealer als de universele garage. De AVL Ditest HV Safety 1000 is een hoog voltage meetinstrument speciaal ontwikkeld voor de automotive.

De tester wordt gebruikt om er zeker van te zijn dat de spanning van het voertuig is, waardoor er veilig gewerkt kan worden aan hybride en elektrische voertuigen en componenten in het voertuig behouden worden. Producteigenschappen zijn een geïntegreerde digitale voltmeter tot 750 Volt, nul-potentie meting, PC-aansluiting, voeding via USB en er is begeleiding via de PC voor diagnose en meetvolgorde.

Inmiddels werken er ruim 1.500 VAG-werkplaatsen met de AVL Ditest HV Safety 1000.
Oskamp presenteert en demonstreert het apparaat op haar stand tijdens de vakbeurs Autoprofessioneel en Schadeherstel in Hardenberg.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.