Otogros-filialen ook Bosch First Supplier

Naast Hamu Automaterialen, dat al Bosch First Supplier was, worden nu ook de recent overgenomen filialen van Otogros Bosch First Supplier. Vertegenwoordigers van Robert Bosch Nederland en Hamu Holding ondertekenden daartoe een overeenkomst. De vier vestigingen van Otogros voeren ondertussen Bosch als belangrijkste merk.

“Hamu Automaterialen was al Bosch First Supplier, maar door de overname van Otogros was een aanpassing van de overeenkomst nodig. Omdat de vestigingen van Otogros ondertussen Bosch als voornaamste merk voeren, is het logisch dat deze vestigingen ook Bosch First Supplier worden. Dat versterkt ons netwerk,” zegt Rene Heidt, salesmanager Robert Bosch Nederland.

“Hamu Automaterialen is de afgelopen jaren succesvol geweest in het leveren van de Bosch-lijnen en het beleveren van de Bosch-concepten. We willen dit nu ook doortrekken naar Otogros,” zegt Hans Mulder, directeur Hamu Holding.

Hamu Holding nam Otogros begin mei 2016 over. Hierdoor telt de groep nu acht vestigingen: vier vestigingen van HAMU Automaterialen (Nunspeet, Harderwijk, Amersfoort en Apeldoorn) en vier vestigingen van Otogros (Veenendaal, Almere, Epe en Kampen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.