Overname ABS Breedveld door Den Elzen

Met ingang van 1 september is ABS Autoherstel Breedveld Gorinchem overgenomen door Joost den Elzen, eigenaar van de gelijknamige groep en Wim de Keizer, die tot 2010 eigenaar was van ABS Autoherstel Breedveld Gorinchem.

De overname past helemaal in de strategie van Den Elzen om het marktaandeel in het westen van het land uit te bouwen. Hiermee telt ABS Den Elzen nu vier vestigingen: in Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Gorinchem. Bovendien is de Haagse vestiging ook een Glas Garage.

“De huidige marktontwikkelingen noodzaken ons tot schaalvergroting. We hebben meer volume nodig”, aldus Den Elzen. In 2012 startte Den Elzen met een nieuwe organisatiestructuur om de schaalvergroting te kunnen realiseren. “Onderdeel van de nieuwe structuur is de inrichting van het calculatiecentrum, waar de calculaties efficiënt voor alle vestigingen worden afgewikkeld.”

ABS Autoherstel Breedveld Gorinchem blijft actief op dezelfde locatie en behoudt de eigen naam. De dagelijkse leiding is voorlopig in handen van Wim de Keizer.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.