Overname Excellent Repair door ABS

De failliete vestigingen van Excellent Repair in Nijmegen en Amsterdam zijn sinds 7 juni overgenomen door respectievelijk Jan Derks, eigenaar van ABS Autoherstel Haefkens uit Malden en Martin Koordes, eigenaar van ondermeer ABS Autoherstel Kaspers & Lotte uit Amsterdam.

De ABS-vestiging in Nijmegen blijft zelfstandig werken naast het filiaal in Malden. Echter de vestiging in Amsterdam zal verdergaan onder de naam ABS Autoherstel Kaspers & Lotte Amsterdam Zuid-Oost en zal in de loop van het jaar worden samengevoegd met het bestaande bedrijf aan de Schurenbergweg.

Nagenoeg alle personeelsleden zijn bij de nieuwe eigenaren weer in dienst gekomen. Vanaf vandaag zijn beide vestigingen onder de ABS vlag operationeel.

ABS Autoherstel heeft in het eerste kwartaal een stijging van 47 procent gehad in het aantal schades tot duizend euro. Het totaal aantal door ABS behandelde schades in het eerste kwartaal is met één procent gestegen, terwijl de hele schademarkt in omzet met ruim elf procent daalde.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *