Overname Infonavigator door RDC

RDC heeft Infonavigator overgenomen. De overname past in de ambitie van RDC om haar Infinanz-divisie te versterken en het levert tevens nieuwe kennis en technologie op, waarmee ook de mobiliteit sector haar voordeel kan doen. Infonavigator levert aan ruim 200 financieel dienstverleners het gelijknamige CRM-systeem, waarmee zij efficiënt contact kunnen onderhouden met hun klanten.

Rob Duijn, directeur Infonavigator: “De goede informele samenwerking met RDC heeft geleid tot deze overname. Wij gaan er dan ook voor zorgen dat wij onze dienstverlening naadloos continueren binnen het dienstenaanbod van Infinanz.” Rob Duijn en mededirecteur John van Daalen blijven actief voor de Infonavigator-activiteit binnen Infinanz.

Gerrit Schipper, directeur RDC: “De innovatieve manier van informatiseren in combinatie met de sterke dienstverlening heeft geleid tot succes in de markt. Wij willen deze positie niet alleen handhaven en nog verder versterken, maar denken er ook van te kunnen leren ten behoeve van onze andere doelgroep; de mobiliteit sector.”

Eind vorig jaar reorganiseerde RDC nog en moest twintig van haar medewerkers ontslaan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *