RDC heeft Infonavigator overgenomen. De overname past in de ambitie van RDC om haar Infinanz-divisie te versterken en het levert tevens nieuwe kennis en technologie op, waarmee ook de mobiliteit sector haar voordeel kan doen. Infonavigator levert aan ruim 200 financieel dienstverleners het gelijknamige CRM-systeem, waarmee zij efficiënt contact kunnen onderhouden met hun klanten.

Rob Duijn, directeur Infonavigator: “De goede informele samenwerking met RDC heeft geleid tot deze overname. Wij gaan er dan ook voor zorgen dat wij onze dienstverlening naadloos continueren binnen het dienstenaanbod van Infinanz.” Rob Duijn en mededirecteur John van Daalen blijven actief voor de Infonavigator-activiteit binnen Infinanz.

Gerrit Schipper, directeur RDC: “De innovatieve manier van informatiseren in combinatie met de sterke dienstverlening heeft geleid tot succes in de markt. Wij willen deze positie niet alleen handhaven en nog verder versterken, maar denken er ook van te kunnen leren ten behoeve van onze andere doelgroep; de mobiliteit sector.”

Eind vorig jaar reorganiseerde RDC nog en moest twintig van haar medewerkers ontslaan.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties