Overname Van Dorst door Louwman

Louwman Group heeft overeenstemming bereikt tot de definitieve overname van Van Dorst Automotive. Van Dorst voert de merken Toyota, Suzuki, Lexus en Mazda en heeft vestigingen in Breda, Bergen op Zoom, Oisterwijk, Oosterhout, Rijen, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk.

Jac van Dorst: “Het is goed dat de Louwman Group met het bereikte ‘akkoord’ heeft bevestigd dat VDA een gezonde onderneming is. Het feit dat de Louwman Group VDA wil toevoegen aan de eigen onderneming beschouw ik dan ook als een groot compliment.”

Eric Louwman: “VDA is een zeer gewaardeerde toevoeging aan onze onderneming en ambities. Mede door de enorme inzet van Jac van Dorst is VDA een goed geleide en gezonde onderneming. We hebben veel vertrouwen in de meerwaarde van deze aanzienlijke overname voor onze groep.”

Van Dorst is actief in Midden- en West-Brabant. VDA biedt tevens schadeherstel (Schadenet Midden-Brabant in Rijen en Schadenet Oosterhout), financiering en verzekeren (Van Dorst Finance) alsook het leasen van auto’s (Van Dorst Lease/Vandaar).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *