Paashuis neemt Nijwa Doetinchem over

Paashuis bedrijfswagens te Lichtenvoorde gaat per 1 oktober 2013 de activiteiten van Nijwa Doetinchem overnemen. Paashuis wordt hiermee verantwoordelijk voor de verkoop, het verrichten van reparatie, onderhoud en aftersales van Volvo Trucks in de Achterhoek en Oost-Gelderland.

Paashuis Bedrijfswagens, Renault Trucks dealer te Lichtenvoorde, heeft in 2012 Truckservice Wensing in Doetinchem overgenomen waarmee zij de gehele regio Oost-Gelderland afdekt. De overname van Nijwa Doetinchem past in het kader van de netwerkintegratie van de Volvo Group. Zowel het pand van Nijwa Doetichem als het personeel komen onder de vlag van Paashuis.

Aan het begin van het jaar maakte Volvo Group Trucks bekend haar strategie te hebben gewijzigd. Dit betekent onder meer dat de dealernetwerken van Volvo Trucks en Renault Trucks worden geïntegreerd.

Wabe van Solkema, algemeen directeur Volvo Group Trucks Nederland: “Door deze integratie beogen we landelijk de kwaliteit van de dienstverlening aan onze gezamenlijke klanten te verbeteren, wordt de dichtheid van het netwerk verhoogd en wordt het productaanbod per vestiging vergroot. We zijn erg blij dat ook in Oost-Gelderland deze stappen zijn genomen.”

De Renault Trucks vestiging van Paashuis in Lichtenvoorde zal in het vierde kwartaal gereed worden gemaakt voor de integratie van Volvo Trucks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.