Partspoint voegt Monroe toe

Partspoint, eigenaar van onder meer Brezan, voegt de spiraalveren van Monroe toe aan het leveringsprogramma. Dat maakt de onderdelendistributeur bekend.

De veren van Monroe komen in de plaats van de GKN veren. De reden is dat GKN stopt met de veren, aldus marketingmanager Frank Weghorst. Partspoint levert van Monroe al de schokdempers en de bijbehorende montagekits.

Monroe heeft voor bijna alle automerken veren en schokdempers beschikbaar. Weghorst: “Niemand kan garanderen dat hij voor honderd procent de markt kan afdekken, vanwege het enorm uitgebreide modellengamma en exoten dat rondrijdt, maar de lijn van Monroe is zelfs uitgebreider dan die van GKN, dus met de dekking zit het wel goed.”

Monroe geeft vijf jaar garantie op alle veren. Partspoint heeft bijna alle veren op voorraad, zodat de bestelde veren in 99 procent van de gevallen nog dezelfde dag bij de garage bezorgd kan worden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *