Paul de Cort naar Autoveiling Nederland

Paul de Cort is op 2 april begonnen als accountmanager Remarketing bij Autoveiling Nederland. De Cort adviseert en begeleidt autobedrijven, leasemaatschappijen en fleetowners bij het verder digitaliseren en visualiseren van het remarketingproces.

“Met zijn ruime Automotive ervaring weet Paul waar hij over praat en zal hij een positieve bijdrage leveren aan the remarketing company. We investeren voortdurend in mensen en producten om zo professionele partijen te helpen hun processen rond gebruikte auto’s efficiënter te maken, met als doel het rendement en de klanttevredenheid te verbeteren”, aldus Wierd Meijering, algemeen directeur van Autoveiling Nederland.

De Cort was voorheen vestigingsmanager bij Peugeot-dealer Vingerhoets. Daarvoor werkte hij dertien jaar lang bij de Van Roosmalen Groep.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.