PCA-lid 22 en 23 aangesloten

De PCA merkspecialistenvereniging heeft zich steeds verder uitgebreid. Inmiddels zijn er weer twee nieuwe toetreders tot het netwerk. Het gaat om Autobedrijf Lijzenga in Damwoude en Garage Thevelein in Oostnieuwkerke (België). Sinds 1 februari staat het aantal bij PCA aangesloten bedrijven op 23 stuks.

Autobedrijf Lijzenga is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in Citroën en heeft zich de laatste jaren ook toegelegd op Peugeot, om zo een breder publiek te kunnen bedienen. De gemiddelde voorraad is zo’n honderd occasions groot en de werkplaats is uitgerust met de nieuwste software en diagnose-apparatuur. Aangezien bij de groei ook een passend aftersalesprogramma hoort, is het bedrijf toegetreden tot de PCA.

Fabien Thevelein heeft als technicus zijn sporen verdiend bij diverse Peugeot- en Citroën-dealerbedrijven. Hij heeft zich met zijn eigen Garage Thevelein bij PCA aangesloten, om met de meest actuele autodata te kunnen werken en in België het merkspecialisme verder uit te bouwen.

Autobedrijf Japer uit Munstergeleen is onlangs officieel Peugeot-dealer geworden en uit PCA gestapt.

Werkplaats Autobedrijf Lijzenga

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.