Petronas: klantacties na vijf keer F1-winst

Petronas houdt twee klantacties rond zijn smeermiddel Syntium. Volgens de fabrikant is het product één van de redenen dat het team vijf keer op rij de constructeurs- én de coureurstitel wist te behalen sinds de start van het hybridetijdperk in de Formule 1.

Petronas Lubricants International nodigt werkplaatsen en klanten uit dit mee te vieren. Wie de olie in zijn voertuig laat verversen met Syntium – in een van de geregistreerde werkplaatsen – kan zich online registreren en een foto van het aankoopbewijs uploaden. Daarna maken ze kans op onder meer smartphones en tablets. Klanten en de werkplaats waar de aankoop is gedaan, winnen dezelfde prijs.

Daarnaast kunnen werkplaatsen en klanten deelnemen aan een fotowedstrijd. Daarvoor moeten ze een selfie maken met daarop een Limited Edition-olievat, te vinden in alle deelnemende werkplaatsen. De selfie moeten ze vervolgens uploaden. Beide acties zijn op verschillende social-mediakanalen te volgen via de hashtag #SyntiumAndMe en lopen tot eind 2019.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *