PGA nieuwe speler in Hyundai-netwerk

PGA Nederland, voorheen Nefkens Groep genaamd, is op 1 november gestart met twee dealerbedrijven onder de naam Hyundai Wittenberg. In Amersfoort en Harderwijk neemt de onderneming de activiteiten van Hyundai-dealer Smeeing over. PGA Nederland zal tevens in Hilversum de activiteiten van Hyundai opnieuw opstarten.

Hans Kwaad, directeur van Hyundai-importeur Greenib Car: “Met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk en Hilversum ontstaat er een speler van formaat, die onze wensen begrijpt en bovendien de zakelijke markt goed kent. Dat is essentieel voor een verdere groei van het verkoopvolume van Hyundai in Nederland.”

Volgens Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van PGA Nederland NV, is de overname een logische stap in de groeistrategie van de onderneming, een strategie waarin een strikte merkenscheiding centraal staat. “Met de overname van de Hyundai-dealerschappen van Smeeing en de start met Hyundai in Hilversum ontstaat direct een Hyundai-cluster met een volume van zo’n duizend auto’s per jaar.”

Ook John Smeeing geeft aan gelukkig te zijn met de overname van de dealerbedrijven: “Onze groep wil zich onder haar eigen naam verder ontwikkelen als merkonafhankelijke speler in Soest en Almere. Het erkend Hyundai-reparateurschap in Soest hebben we sinds 1 november beëindigd.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.