Pieter Jan Biesheuvel nieuwe bestuursvoorzitter IvDM

Pieter Jan Biesheuvel is toegetreden tot het bestuur van IvDM, het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Tijdens de bestuursvergadering van vrijdag 3 september jl. is Biesheuvel officieel benoemd tot voorzitter. Hij volgt daarmee Roger Deckers op (voormalig directeur van Automotive Technology Centre in Helmond), die per 1 januari 2010 vanwege een baan in het buitenland zijn functie als voorzitter moest beëindigen.

Het IvDM is opgericht door BOVAG en RAI Vereniging. Pieter Jan Biesheuvel versterkt als onafhankelijk voorzitter het IvDM bestuur.

"Bedrijven in de mobiliteitsbranche zijn al druk bezig met duurzaamheid. IvDM kan ze daarin ondersteunen. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen", aldus Biesheuvel.

Biesheuvel was namens het CDA van 1986 tot 2002 lid van de Tweede Kamer. Van 2002 tot 2008 was hij voorzitter van VNA, de brancheorganisatie van autoleasemaatschappijen in Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *