Pirelli-kalender 2013: Brazilie in beeld

De nieuwe Pirelli-kalender voor 2013 is uit en is dinsdag in Rio de Janeiro gepresenteerd. De veertigste editie heet ‘The Cal’ en is gemaakt door fotograaf Steve McCurry. Het boekwerk bestaat uit 34 foto’s waarop elf modellen, actrices en zangeressen poseren.

Kenmerkend aan de fotoreeks is de modellen dit keer marginaal naakt zijn en dat één dame zwanger is. Er wordt vooral veel nadruk gelegd op het landschap, de economie en cultuur van Brazilië.

McCurry: “Dit was het verhaal wat ik via mijn lens wilde vertellen. Rio zit vol leven me zijn historische en karakteristieke wijken als Lapa en Santa Teresa, maar ook de cafés, nachtclubs, markten en sportscholen.”

Op de kalenderfoto’s zie je de Braziliaanse Isabeli Fontana en Adriana Lima, actrice Sonia Braga, zangeres Marisa Monte, de Italiaans-Egyptische actrice Elisa Sednaoui, het Tsjechische model Petra Nemcova, het Tunesische model Hanaa Ben Abdesslem, het Ethiopische model Liya Kebede en de Amerikaanse modellen Karlie Kloss, Kyleigh Kuhn en Summer Rayne Oakes.

Fotogallerij

Making of

[responsive-video identifier=”cJm3hTqLGDc”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *