Point S naar 28 vestigingen in 2011

Half mei stelde de organisatie van Point S nog uit te komen op zeker vijftien vestigingen in 2011. Dit aantal is inmiddels ruim overtroffen met twintig. Ook laat Point S weten met 23 leasepoints prima op weg te zijn en eind dit jaar 28 vestigingen te verwachten.

Franchisemanager Maurits Bakker van Point S: “Gezien de goede afspraken met de diverse grotere leasemaatschappijen hebben we behoefte aan uitbreiding van ons netwerk. Het is echter van wezenlijk belang dat we kwalitatief goede bandenspecialisten aansluiten. Niet iedereen kan Point S-lid worden. We zullen altijd eerst kritisch kijken naar de service en kwaliteit die de ondernemer biedt.”

Het netwerk van de bandenketen verspreidt zich over heel Nederland. “Stap voor stap bouwen wij naar een kwalitatief goed netwerk van bandenspecialisten”, aldus Bakker.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.