Point S neemt Brouwer Retail over

Bandenspecialist Brouwer, heeft drie van haar vestigingen (Naarden, Almere en Huizen) verkocht aan de Nederlandse tak van het Europese netwerk Point S. De groothandelstak Banden Groep Nederland (partner van Tyrenet) valt buiten de overname.

Wim Reijmerink leidt de Nederlandse Point S-activiteiten. “We hebben met de overname van de Brouwer Retail Groep nu 30 vestigingen, deels franchise en deels eigen vestigingen, zoals in Enschede en Amersfoort. Nu dus aangevuld met de drie retailvestigingen van de Brouwer Retail Groep. Behalve dat we groeien door acquisities, ligt het accent echter wel op ons franchisemodel. Maar wanneer zich een interessante overnamekandidaat aandient zijn we altijd geïnteresseerd.”

Carel Bikkers, voorzitter van Point S, is duidelijk over de groeiambitie: “We willen in Nederland binnen drie jaar een landelijke opererende organisatie zijn, met ruim honderd vestigingen.”

De van oorsprong Franse bandenketen Point S is pas sinds medio 2010 actief op de Nederlandse bandenvervangingsmarkt. Onlangs werden er ook nieuwe vestigingen in Rijen, Bodegraven, Utrecht, De Meern en Weert geopend. Lees er hier alles over >>

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1830 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *