Polestar opent dit weekend drie Polestar Spaces

Polestar opent de eerste drie Polestar Spaces op Nederlandse bodem, in Rotterdam, Eindhoven en Leidschendam. Bovendien kan het Nederlandse winkelpubliek er voor het eerst kennis maken met de Polestar 2, die dan zijn nationale debuut beleeft. Later dit jaar volgt er nog een in de regio Amsterdam.

De Polestar Spaces zijn volgens de fabrikant tot op de millimeter ontworpen vanuit de minimalistische designfilosofie van het automerk. In de Spaces ontdekken consumenten de Polestar 1 en Polestar 2 via verschillende zintuigen. Natuurlijk zijn de auto’s er zelf aanwezig om te testen en kunnen ze ook worden ontdekt via interactieve displays met touchscreens die ontworpen zijn om aandacht en conversatie te stimuleren. Ook kunnen consumenten de auto’s ervaren met gebruik van Varjo-virtual reality die de resolutie van het menselijk oog evenaart, en ze zo onderdompelt in een totaalervaring. En met vragen kunnen ze altijd terecht bij de Polestar Specialisten. Experts die consumenten écht in contact brengen met de filosofie en de producten van het merk en niet op commissiebasis werken.

RFID technologie

Een stap verder in de configuratie van hun auto nemen consumenten plaats aan de op tekentafels uit designstudio’s geïnspireerde ateliertafel. Via het – wederom interactieve – oppervlak van deze tafels kunnen ze met RFID technologie hun eigen specificaties cureren, die vervolgens direct worden geprojecteerd op de schermen om hen heen. Hun configuratie nemen ze mee door het scannen van een QR code of – met een NFC compatible telefoon – slechts door de smartphone op de ateliertafel te leggen.

Online bestellen

“Het is onze ambitie om de relatie tussen consument en automerk te herdefiniëren en automotive retail te veranderen. Daarom zijn de locaties die we in Nederland gekozen hebben ook perfect; precies op de plekken waar mensen graag winkelen en ontspannen. Met de Polestar Spaces maken we het kopen van een auto weer eenvoudig, zonder gedoe”, aldus Thomas Ingenlath, CEO van Polestar. “Als ze eenmaal de perfecte Polestar hebben geconfigureerd, kunnen ze deze online bestellen. Waar en wanneer het hen uitkomt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.