Pon importeur Bugatti

Pon’s Automobielhandel is vanaf 11 juni exclusief importeur van Bugatti in Nederland. Deze nieuwe samenwerking is een logische keus voor zowel Pon als Bugatti, gezien de ruime ervaring die de Nederlandse importeur heeft met exclusieve automobielen.

Bugatti Automobiles is in 1909 opgericht door de kunstenaar en ingenieur Ettore Bugatti. Na de sluiting van de fabriek in 1957 kocht Volkswagen Groep het merk in 1998 met de bedoeling het nieuw leven in te blazen. De eerste nieuwe Bugatti, de Veyron16.4, rolde in 2005 van de band. De laatste versie, geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 300 exemplaren, is in juni vorig jaar verkocht.

Merkenstrijd

Pon importeert al tientallen jaren Porsche, een merk dat net als Bugatti behoort tot de Volkswagen Groep. Eerder had Louwman nog de hoop om na het faillissement van Hessing langs de A2 bij Utrecht het importeursschap te verwerven. Dat lukte eerder ook al niet met het dealerschap van Rolls-Royce en Bentley, dat respectievelijk naar Cito en Pon is gegaan. Lexus en Maserati gingen wel naar Louwman.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.