Pon ook importeur Lamborghini

Pon’s Automobielhandel voegde recent Bugatti toe aan haar merkenpallet als importeur en daar is nu ook sportautofabrikant Lamborghini bij gekomen. Het luxueuze Italiaanse sportautomerk was op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger in Nederland, na het wegvallen van Hessing.

Automobili Lamborghini is opgericht in 1963 en gevestigd in Sant’Agata Bolognese in het noordoosten van Italië. Het concern heeft wereldwijd meer dan 120 dealers.
De 350GT, Miura, Espada, Countach, Diablo, Murciélago, Reventón Coupé en Roadster, Gallardo LP 560-4 Coupé en Spyder, de Gallardo LP 570-4 Superleggera en de laatste open variant LP 570-4 Spyder Performante zijn enkele bekende modellen.

De afgelopen tijd heeft Pon de showroom en de werkplaats in Het Koopmanshuis in Leusden voorzien van nieuwe aankleding en meubilair.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.