Pon opent De Wasstraat in De Meern en Gouda

Het carwashconcept De Wasstraat van Pon is één jaar oud. In De Meern heeft bij Auto Muntstad de afgelopen tijd een pilot gedraaid en binnenkort opent de tweede vestiging in Gouda bij Van Beynum.

De Wasstraat is een fullserviceconcept voor franchisenemers, waar autorijders via onder meer De Was App hun auto kunnen laten wassen en reinigen. De applicatie geeft naast het huidige saldo de actuele wachttijd aan en of deze langer of korter wordt. Mocht iemand onverhoopt toch langer dan 15 minuten moeten wachten dan ontvang hij een voucher ter waarde van 2,50 euro aan wastegoed voor de volgende wasbeurt. De Wasstraat noemt dit wachttijdgarantie. Men kan ook via de app betalen.

Het ziet er dus naar uit dat Pon gaat investeren in carwash. Tegenover Cleaning Station zei Pon: “In veel gevallen wassen onze dealers de auto van een klant, als de auto voor een onderhoudsbeurt bij de dealer is. In het kader van de efficiency doen we dit geautomatiseerd. Onze klanten verwachten deze service.”

Of de vestigingen van De Wasstraat alleen bij bestaande Pon-dealers verschijnen, wordt niet beantwoord. Ook over het aantal locaties wordt geen uitspraak gedaan. Dat is per bedrijf en locatie afhankelijk aan de hand van een haalbaar businessmodel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.