Pon opent ‘mobiliteitsexperience’ Move

Aan het Stadionplein in Amsterdam opent Pon komende herfstvakantieweek het Move Mobility Experience. Bezoekers krijgen er inkijkjes in de toekomst van mobiliteit en de verschillende mobiliteitsdiensten.

Interactieve spellen leiden langs verleden, heden en toekomst. Zo is de allereerste elektrische deelauto ooit te zien en te besturen – de WitKar. Verder kan met vier personen gereden worden in een autonome elektrische taxi door het Amsterdam van 2040. Op de fietssimulator kunnen twee personen racen tegen de klok, door bijvoorbeeld slim de kortste route naar de binnenstad te kiezen. Ook zijn nieuwe en toekomstige fietsen en auto’s te bewonderen, van onder meer Gazelle, Cervélo, Audi, Porsche en Bentley.

Met Move wil initiatiefnemer Pon bezoekers uitdagen om na te denken over hoe in de toekomst om te gaan met mobiliteit in de steeds drukker wordende steden.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *