PPG stelt Audaflow beschikbaar

PPG Industries stelt als eerste lakfabrikant het Audaflow Statistisch Filter van ABZ beschikbaar voor de onafhankelijke schadeherstelbedrijven, die aangesloten zijn bij Certified First.

Audaflow is gericht op de optimalisering van de klanttevredenheid en de verhoging van de efficiëntie van de primaire processen. Hiermee biedt PPG Industries een innovatieve mogelijkheid om het optimale resultaat uit de bedrijfsprocessen te halen. Het systeem biedt de ondernemer inzicht in hoe de eigen Audatex-calculatie zich verhoudt tot de gemiddelde landelijke schadeberekeningen voor vergelijkbare schades.

Deze toetsing levert inzicht en daarmee tijdsbesparing op, doordat de schadecalculatie al in een vroeg stadium getoetst kan worden. Toetsing vindt plaats op de vier belangrijkste onderdelen uit de Audatex-calculatie, namelijk arbeid, onderdelen, spuitwerk en het totaal schadebedrag. Hiermee beschikken de aangesloten Certified First-partners over objectieve informatie, waarmee de prestaties van het bedrijf kunnen worden aangetoond aan de opdrachtgevers.

Onlangs heeft Autoschade Bekkers zich ook aangesloten bij Audaflow. Dit is de eerste onafhankelijke schadehersteller die met zijn bedrijven aan de slag gaat met het systeem van ABZ.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.