Profile bekroond met Franchise Trofee

Profile Tyrecenter is de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2012. De vakprijs van de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers is een erkenning van de branche voor de samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid van de formule. De award is nog niet eerder uitgereikt aan een bedrijf in de autobranche.

Een vakjury toetst de genomineerden aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie. Volgens de jury scoort Profile Tyrecenter zeer goed op deze punten. Daarnaast krijgen de vernieuwende ICT-systemen en innovaties een hoge beoordeling in het juryrapport.

Naast Profile Tyrecenter waren in 2012 New York Pizza en Boerenbond/Welkoop genomineerd. Eerdere winnaars van de prijs waren onder andere Intratuin, Bruna en Hema.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *