Profile Heuver zwaait Jan Willems uit

Jan Willems is een bekend gezicht voor de collega’s en klanten van Profile Heuver. Op 5 november werd voor hem een afscheidsreceptie georganiseerd op het hoofdkantoor in Hardenberg, want Jan Willems is met pensioen.

Jan Willems kwam op 1 mei 2002 in dienst bij Profile Heuver. Daarvoor had hij al ruime ervaring opgedaan in de bandenbranche, allereerst als lasser van velgen. Vanuit Profile Heuver in Den Ham bezocht hij zijn klanten, onder meer in Nijverdal, Hardenberg, Meppel, Nijkerk, Apeldoorn, Enschede en Doetinchem. In het grote rayon waarin hij actief was, werd Jan Willems al snel een bekende naam.

Jan Willems neemt met trots afscheid van zijn werkgever voor twintig jaar: “Ik ben er trots op dat ik voor zo’n mooi bedrijf als Profile Heuver mocht werken. Hier heb ik altijd een vrij gevoel gehad. Op beurzen vond ik het altijd mooi om onze klanten te spreken, die dagen vlogen voorbij. Mijn adviserende rol, vooral op specialistisch gebied, vond ik geweldig om te doen. Bijvoorbeeld loonwerkers die iets bijzonders zochten. Ik heb het altijd enorm goed naar mijn zin gehad in mijn werk. Bandenruil was mijn ding. Vaak ruilden klanten banden in waarbij ik al meteen wist welke andere klant ik daarvoor had. Natuurlijk was het ook leuk dat ik mijn kennis kon overbrengen op de nieuwe generatie.”

“Samen met mijn vrouw Janny heb ik paarden rondom het huis. We hebben dus altijd wel wat te doen. Daarnaast doe ik al vrijwilligerswerk bij de voetbalvereniging en misschien pak ik mijn oude hobby vissen wel weer op. En ik zie er naar uit om op vakantie te gaan. Lekker in de winter het zonnetje opzoeken.”

Vakman pur sang

Bertus Heuver, directeur Heuver Group: “Wij zijn Jan enorm dankbaar voor de vele trouwe jaren waarin hij zich voor ons bedrijf heeft ingezet. Als vakman pur sang had hij altijd het juiste advies paraat voor elke situatie. Daarmee heeft hij eigenhandig veel vertrouwen opgebouwd bij klanten en collega’s. Hij heeft zichzelf bewezen als iemand op wie je voor 100 procent van op aan kunt. Wij gunnen Jan zijn welverdiende pensioen en gaan hem ontzettend missen binnen ons bedrijf.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *