R.L.N. in zee met Max-Repair

R.L.N. Financial Services heeft voor haar klanten een samenwerkingsovereenkomst met Max-Repair afgesloten.  De doelstelling van deze innovatieve leasemaatschappij is dat zij door de samenwerking met Max-Repair de schadelast kan verminderen.

Max-Repair kan met  haar landelijk dekkend netwerk en heldere tariefafspraken de klanten van R.L.N. optimaal helpen zodat zijn hun directe en operationele schadekosten laag kunnen houden. De klanten van R.L.N. kunnen via het centrale nummer van Max-Repair 24 uur per dag aanspraak maken op de landelijke diensten.

Albert Roosenboom, directeur R.L.N.: In onze wereld ben je steeds op zoek naar oplossingen om de inzet van voertuigen te vergroten en de kosten in de hand te houden. Met Max-Repair weet ik nu enerzijds door haar vaste actieprijzen en anderzijds door een uniforme werkwijze in haar hele net, waar ik aan toe ben. Dit voordeel laat ik aan mijn klanten toekomen die daardoor een betere service krijgen terwijl de kosten onder controle zijn. Een typische win-win situatie als je het mij vraagt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.