Alarmcentrale Eurocross Assistance verzorgt sinds 1 juli de opvang van schademeldingen voor Max-Repair buiten kantoortijden. Dat betekent dat Eurocross alle schademeldingen aanneemt en afhandelt met betrekking tot bedrijfsvoertuigen zwaarder dan 3.500 kilo en zwaar materieel voor zowel het hoofdwegennet als b-wegen.

Daarnaast verwijst Eurocross door naar het dichtstbijzijnde geopende schadeherstelbedrijf. “Wij zijn trots dat wij het concept van Max-Repair met onze expertise kunnen ondersteunen, zowel nationaal als internationaal”, aldus Monique Jörissen, senior coördinator bij Eurocross.

Allard Pit, mede-initiatiefnemer van Max-Repair: “De behoeftes en wensen van onze opdrachtgevers worden steeds groter. Daarnaast hebben wij internationale ambities, want Max-Repair wil doorgroeien naar een internationaal schadeherstelnetwerk. We hebben daarom gezocht naar een professionele partner die de expertise heeft om ons zowel binnen als buiten Nederland te kunnen ondersteunen.”

Het in maart opgerichte Max-Repair heeft onlangs met Lavans haar eerste landelijke schadeherstelcontract afgesloten. Lees er hier alles over >>

Lees hier in Aftersales Magazine zeven een interview met Allard Pit >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties