R-M en Scholten Autoschade kleuren samen

Scholten Autoschade in Millingen aan de Rijn, onderdeel van Toyota-dealer Scholten Nijmegen, en R-M Autolakken gaan samenwerken met het leveren en afnemen van een breed pakket paint en non-paint producten afnemen. Het autoschadeherstelbedrijf kan nu ook de bestellingen online plaatsen via de e-shop van R-M.

De twee bedrijven hebben afgesproken dat de Toyota-dealer gebruik zal maken van R-M’s geautomatiseerde weegsysteem Color Web. Scholten krijgt ook technische ondersteuning van het R-M-team. Ook zal Scholten Autoschade gaan werken met Colormaster, R-M’s kleursysteem met originele lak gespoten kleurstalen. De spuiters van het schadebedrijf kunnen ook een opleiding volgen bij R-M om de nieuwste methoden en technieken voor lakschadeherstel onder de knie te krijgen.

Onlangs koos ook Autoschade Alderliesten om met R-M Autolakken een overeenkomst aan te gaan voor de levering van zowel paint als non-paint producten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *