R-M start seminars voor schadebedrijf

R-M Autolakken, onderdeel van Basf Coatings Services, biedt vanaf nu in het Refinish Competence Centre in Maarssen zakelijke seminars aan. Hiermee worden leidinggevenden binnen het schadeherstelbedrijf ondersteund bij het verhogen van de efficiency.

Het eerste seminar is afgelopen week in Maarssen georganiseerd en in de loop van dit jaar zal R-M een tweede seminar starten. Deze bijeenkomsten maken onderdeel uit van Programmes for Success, het internationale ondersteuningsprogramma van R-M. De seminars worden volgens een modulair systeem aangeboden. Klanten betalen alleen voor aanvullende services, waarvan zij daadwerkelijk gebruikmaken.

“De deelnemers aan R-M’s eerste business seminar hebben zeer positief gereageerd en hebben aangegeven diverse verbeterpunten mee terug te nemen naar hun schadeherstelbedrijf. Zo bleken veel ondernemers de dagplanning met hun medewerkers niet door te spreken. Door dit direct aan het begin van de dag wel te doen, wordt hele gehele team zich bewust van de prioriteiten van die dag”, aldus Mendie Haalboom van Basf.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *