RAI-statistieken op je mobiel

RAI Vereniging heeft sinds vandaag een mobiele website. Deze is speciaal ingericht voor statistieken van de meest actuele verkoop- en parkgegevens van de verschillende sectoren uit de mobiliteitsindustrie.

Op de site staat ondermeer data over personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s, bussen, aanhangwagens en opleggers, maar ook over brommobielen, fietsen, brom- en snorfietsen en motoren. Daarnaast zijn ook de laatste gegevens op het gebied van elektrische voertuigen toegevoegd.

Zodra de site geopend is, verschijnt er een pop-up om de site direct op te slaan op een tablet of telefoon. “Op deze manier bent u snel en makkelijk op de hoogte van de laatste stand van zaken zoals de 10-daagse, 20-daagse en maandelijkse verkoopcijfers”, aldus de vereniging.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *