RDC gaat samenwerken met Autosociaal

Automotive service provider RDC gaat samenwerken met Autosociaal. Hiermee wil RDC een uitbreiding op de huidige contactmomenten in CaRe-Mail aanbieden tussen autobedrijven en haar relaties.

RDC is bekend van ROB, RDW diensten, OBS en diensten zoals CaRe-Mail. Met deze samenwerking wil RDC het systeem van CaRe-Mail integreren waardoor het voor autobedrijven nog eenvoudiger wordt om goede klantrelaties te onderhouden.

“Autosociaal staat bekend om haar innovatieve karakter en professionaliteit in het mobiele klantcontactsegment”, aldus Robbert-Jan Borger, salesmanager van RDC. “Daarom zien wij hen als een geschikte partner waarmee wij vol vertrouwen kunnen doorbouwen naar de toekomst.” RDC is een honderd procent dochter van Bovag en RAI Vereniging.

Autosociaal is ontwikkelaar van mobiel contact en applicaties in de autobranche. “Als innoverend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden”, zegt Autosociaal directeur Roy Roelofs. “

CaRe-Mail verzorgt bijvoorbeeld persoonlijke berichten, per e-mail, sms, brief of bellijsten voor sales en aftersales voor autobedrijven die regelmatig contact willen onderhouden met hun relaties.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *