RDC in vergelijkingssite Oto Direct

De bureaus Minded en Koko Kroup zijn de onafhankelijke vergelijkingssite voor autoverzekeringen Oto Direct gestart. RDC levert de voertuigdata. Ook softwarespecialist Volmachtpremies en beoordelingssite Zeker.com werken mee.

De nieuwe dienst creëert volgens eigen zeggen een financieel gezond en gelijk speelveld voor alle verzekeraars en adviseurs (zonder overeenkomst) door alleen de netto premies te vergelijken, exclusief de eventuele kosten van advies.

Oto Direct vraagt geen kosten- of leadvergoeding aan verzekeraars. Iedere verzekeraar kan zijn autoverzekering in de vergelijking laten opnemen via Volmachtpremies.nl. Zij adviseert ook niet over de juiste verzekering en bemiddelt niet bij het afsluiten of kopen van een verzekering. Voor het afsluiten van een verzekering moet de bezoeker contact opnemen met een financieel adviseur of rechtstreeks met een verzekeraar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *