Redder Nedcar spreekt bij Bovag

Wim van der Leegte, president-directeur van de VDL Groep, is één van de topsprekers tijdens het Jaarcongres Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. De VDL Groep sloot medio juli een principeakkoord over de overname van Nedcar, waarmee de laatste grote Nederlandse autofabriek en 1.500 banen gered werden.

Rasondernemer Van der Leegte wordt op het congres geïnterviewd door Humberto Tan en deelt zijn visie op ondernemerschap, de autobranche en de politiek. Zijn familiebedrijf, de VDL Groep, is de enige bussenbouwer in Nederland en legt zich toe op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en overige eindproducten. In totaal maken 81 werkmaatschappijen verspreid over 18 landen met zo’n 7.000 medewerkers deel uit van de groep. Over 2011 was de omzet van het bedrijf ruim 1,7 miljard euro en maakte het 66 miljoen euro winst.

Andere sprekers

Naast Van der Leegte geeft Jacqueline Zuidweg (Zakenvrouw van het Jaar 2012) aan wat haar bedrijf zo succesvol heeft gemaakt. Ook de voorzitter van de werkgeversorganisatie VNO-NCW Bernard Wientjes, Henk Kromhout, algemeen directeur van AD Benelux en Olympisch kampioen zwemmen Maarten van der Weijden zullen spreken.

Lees hier in het dossier alles over de redding van Nedcar >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *