Reno Meijer ceo bij Forte

Reno Meijer, voormalig directeur en mede grondlegger van Tyrenet, heeft met ingang van 1 augustus Bart Berends opgevolgd als ceo van Forté Noord-West Europa. Begin dit jaar is het bedrijf in Wanssum overgenomen door het Amerikaanse ITW, Illinois Tool Works Inc.

Na dertien jaar mede aan het roer gestaan te hebben, heeft Bart Berends met de verkoop van zijn organisatie aan ITW besloten de directeursrol over te dragen aan Reno Meijer. Meijer heeft in zijn zakelijk verleden veel ervaring opgedaan met bedrijfsvoering bij overnames en internationale business development. “Ik ben besmet geraakt met het automotivevirus en ben blij deze markt te kunnen betreden met deze hoogwaardige producten”, aldus Meijer.

Forté is specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige vloeibare onderhouds- en reinigingsproducten voor brandstofmotoren binnen de auto-, motor-, scheepvaart- en landbouwindustrie. ITW is beursgenoteerd en gespecialiseerd in verschillende industriële disciplines waaronder polymeren en vloeistoffen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.