Reorganisatie VWE

Het snel groeiende VWE herstructureert haar organisatie. In juni 2011 moet deze afgerond zijn. De verwachting is dat het personeelaantal met minder dan tien procent zal dalen. Exacte aantallen worden door VWE nog niet gegeven, omdat er nog gesprekken plaatsvinden.

VWE zet het servicecentrum om naar een klantcontactcentrum, bij de ict-tak wordt een scheiding aangebracht tussen ontwikkeling en beheer en het verkoopapparaat wordt geoptimaliseerd. Simpelweg betekent dit een samenvoeging van de vier huidige businessunits tot de twee nieuwe, te weten ‘retail’ en ‘groot zakelijk’.

"De markt is continu aan verandering onderhevig en wij veranderen mee. Ons uitgangspunt daarbij is de ondernemer in de autobranche te helpen meer winst te maken en hem te ondersteunen bij zijn kerntaken", aldus directeur Michel Corveleijn. "Deze weg zijn we vorig jaar ingeslagen en we stomen de organisatie nu verder klaar."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *