Restauratie vanuit Polen

First Floor Restorations, specialist in restauratie van klassieke auto’s, is vanuit Vijfhuizen verhuisd naar Poznan. Vanuit Polen kan het bedrijf flink goedkoper opknappen met Poolse werknemers dankzij de lage lokale uurlonen. First Floor restaureert carrosserie, interieur, motor, aandrijving en het onderstel.

De restaurateur neemt online de opdrachten in ontvangst, na het offertetraject van aanvraag, beoordeling en aanbieding. Vervolgens wordt de klassieker door First Floor naar Polen vervoerd en later ook weer in Nederland afgeleverd. Het totale proces van vervoer, restauratie en aflevering in Nederland duurt tussen de drie en zes maanden, afhankelijk van de aard en omvang van de werkzaamheden.

Initiatiefnemers zijn Jim en Loek Vermeulen. Daarnaast zijn Eri Visser en Ralph van Beusekom werkzaam voor de nieuwe vestiging in Polen. De nieuwe eigenaren nemen per direct alle restauratiewerkzaamheden over, terwijl in Vijfhuizen volledig gericht wordt op First Floor Sports Cars.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.