Robert Doornbos op Auto Prof Gorinchem

Formule 1-kenner Robert Doornbos is op de eerste dag van Auto Prof Gorinchem (7 t/m 9 februari) spreker tijdens een middag voor managers, directeuren en eigenaren uit de automotive branche. Na een netwerklunch vertelt hij een uur lang over de parallellen tussen de Formule 1 en ondernemen.

Doornbos heeft elf Grand Prix’ achter zijn naam, racete onder meer voor Red Bull, het team van Formule 1-wonderkind Max Verstappen en is vaste F1-analist bij Ziggo Sport. Een van de lessen die Doornbos zegt te hebben geleerd tijdens zijn F1-carrière: “Wil je de top van de markt bedienen? Zorg dan dat je de beste mensen in je team haalt die je kunt betalen.”

Het programma begint om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur, waarna een beursbezoek mogelijk is (Auto Prof Gorinchem is dagelijks van 15.00 tot 22.00 uur). Deze managementmiddag is na inschrijving via de website gratis toegankelijk. Verder wordt op de beursvloer een vacatureplein ingericht voor bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers. Ook is er ditmaal, na het schadeherstelplein van vorig jaar, een schadeherstelstraat. Hieraan doen onder meer Standox en Cromax mee, evenals mede-exposanten zoals Van Esch. Daarnaast is voorzien in een demoplein op de beursvloer om meer beleving te creëren en bezoekers het product ‘echt’ te laten beleven. Er zullen demonstraties van uiteenlopende producten en oplossingen te zien zijn, denk aan uitdeuken zonder spuiten, slim monteren van led, en de vervanging van een ruit. Het equipmentgedeelte op Auto Prof Gorinchem omvat onder andere Rijpma, Equipment Group Holland, Saarloos, Fuchs en Rocar-Tech (met een stand van 300m2).

Naar de organisatie verwacht, nemen tweehonderd exposanten deel aan de beurs. Belangstellende bezoekers kunnen een gratis e-ticket aanvragen via www.evenementenhal.nl/autoprof-go.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *