Rogam en Wiltec opnieuw Best Managed Company

Mercedes-dealer Rogam is voor de vierde achtereenvolgende keer door Deloitte verkozen tot Best Managed Company. Wiltec uit Uden, specialist in onder meer spuitapparatuur, -cabines, luchtbehandeling en filtermaterialen, is voor het derde jaar op rij bekroond. De jury heeft uiteindelijk 75 bedrijven gekozen die de titel een jaar lang mogen dragen.

Rogam is erg trots op het opnieuw verworven predicaat en heeft zijn positie, ondanks de lastige marktomstandigheden, verder kunnen versterken. “In de economisch moeilijke jaren die achter ons liggen, heeft het bedrijf zich weten te transformeren naar de marktsituatie en de dynamiek van 2015”, aldus een woordvoerder.

Voorzitter VNO-NCW Bernard Wientjes: “Het continu zoeken naar verbeteringen is dé manier om overeind te blijven in een zeer competitieve wereld.” Wanneer bedrijven kennis blijven vergaren, naar hun klanten blijven luisteren en in staat zijn zich aan te passen aan de veranderende wereld om hen heen, hebben zij volgens Ralph Lange, directeur Marketing Grootbedrijf & Instellingen bij ING Nederland, genoeg potentie om toekomstbestendig te zijn.

De Wiltec Groep heeft 260 medewerkers en een jaaromzet (2013) van ruim 45 miljoen euro. “Het streven is nu om door te gaan en onszelf te blijven overtreffen als het gaat om klanttevredenheid, vernieuwende producten en onze service”, aldus Wiltec.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.