Rogam Groep wint

Rogam Groep, waar Mercedes-Benz-dealers Rogam en Victoria toe behoren, mag zich tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies-programma dat Deloitte organiseert in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, Tias Nimbas Business School en Management Team.

“We zijn uiteraard ontzettend trots dat wij verkozen zijn tot een van de winnaars van het Best Managed Companies programma 2011″, vertelt Hans van Ruiten, algemeen directeur. “We scoren goed op stabiliteit van de organisatie, klantgerichtheid, onze visie op de toekomstige ontwikkelingen in de autobranche en de positie van Rogam hierbinnen.”

Deloitte organiseert de verkiezing dit jaar voor de vierde keer. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Tijdens de ceremonie op 17 juni zullen de winnaars formeel worden gehuldigd.

De directie van Mercedes-Benz dealer Rogam-Victoria is onlangs uitgebreid met Ton Slob als commercieel directeur personenwagens.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *