Rolf van Rees van Ford naar Mazda

Rolf van Rees Vellinga zal met ingang van 1 maart in dienst treden als directeur Sales en Network van Mazda Motor Nederland. Van Rees Vellinga komt van Ford Nederland waar hij verschillende functies in sales en marketing bekleedde.

Bij Mazda volgt hij Geraldine Brouwers op, die sinds 1 september 2014 algemeen directeur van Mazda Motor Nederland is. Van Rees Vellinga (36) studeerde Marketing en Management in Groningen en rondde zijn studie af tijdens zijn eerste functie bij MSXi, het bureau dat gespecialiseerd is in retailconcepten, waarbij zijn focus lag op de automotive branche met klanten als Volvo, Land Rover, Ford en Jaguar. Vanaf 2007 was hij werkzaam bij Ford Nederland in Amsterdam in verschillende functies, waaronder die van Sales Manager (verantwoordelijk voor de buitendienst), Zone Manager Sales, Brand Manager
en recentelijk Marketing Manager bedrijfswagens. Van Rees Vellinga heeft van jongs af aan een passie voor auto’s enautosport en is als zodanig ook nu en dan op het circuit te vinden.

“Het merk Mazda staat er erg goed voor”, reageert Van Rees Vellinga op zijn nieuwe functie, waarmee hij op 9 maart, na een korte vakantie, zal beginnen. “In mijn nieuwe functie kijk ik enorm uit om bij te dragen aan dit succes.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.