Roskamp Automaterialen Full Fource Partner

Roskamp Automaterialen uit Stadskanaal en Veendam sluit zich per 1 januari 2017 aan bij het Full Fource Partner netwerk van Fource automotive source. De grossier bestaat sinds 1967 en is als Vrooam-lid en Business Partner van het voormalige Van Heck al jaren verbonden aan Sator Holding.

De keuze om Full Fource Partner te worden is een logische stap, vinden de directeuren Hinriko en Marieke Schur. “Wij zien de veranderingen in de markt en willen meegroeien. Fource is een betrouwbare en innovatieve partner met een blik op de toekomst.”

Ook Fource-directeur Johan van der Hoeven is blij met de op 27 december gesloten overeenkomst.  “Afgelopen jaar hebben we nieuwe Full Fource partners aangesloten en er collega-grossiers bijgekregen. We hebben nieuwe merken als Eicher, Q-Drive en Transmech geïntroduceerd en opnieuw Brembo geïntroduceerd, inclusief het Brembo Expert concept. Deze ontwikkelingen blijven we doorzetten. Ik zie 2017 dan ook positief tegemoet.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.