RUD Sneeuwkettingen bij Profile Tyrecenter (update)

Harvest Automotive, importeur in de Benelux van RUD sneeuwkettingen, heeft een overeenkomst gesloten met Distri24 voor de levering van de RUD sneeuwkettingen. Door de samenwerking zal het hulpmiddel ook verkrijgbaar zijn bij ProfileTyrecenter.

Distri24 is een dochteronderneming van The Alwaysbemobile Company, die nauw samenwerkt met Van Heck. De distributeur levert de sneeuwkettingen aan 200 verkooppunten in Nederland en België. RUD is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 140 jaar actief is op de markt van kettingsystemen.

Jeroen van Harselaar, directeur Harvest Automotive: “Door de overeenkomst hebben we extra marktdekking gekregen. De combinatie van RUD en Alwaysbemobile klopt ook, want beide staan voor kwaliteit en innovatie.”

UPDATE
RUD sneeuwkettingen is testwinnaar 2011 geworden bij de test van TCS, de Zwitserse ANWB. Alle bekende merken deden mee aan de sneeuwkettingentest in drie verschillende categorieën; Klassiek, Snel Montage en Innovatief. De RUD Centrax is de winnaar bij de categorie Snel Montage en de RUD Hybrid in de categorie Innovatie.

Klik hier voor het overzicht met de testresultaten >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *