Ruttchen nu ook bij Repanet

Onlangs heeft de schadeafdeling van Rüttchen Autowereld vestiging Breda zich aangesloten bij Repanet, de lakvereniging van Standox. Rüttchen heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto’s en Smart, Mitsubishi personen- en bestelauto’s. Met acht vestigingen verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel, behoort het bedrijf tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.

Jerry Verwater, teamleider bij Rüttchen “Binnen Repanet willen we de dialoog aangaan met andere autoschadebedrijven. We kunnen elkaar op die manier als klankbord gebruiken en samen brainstormen over de huidige trends en de kansen die zich voordoen.”

Verwater: “Daarnaast zie ik bij Repanet voordelen met betrekking tot marketingprogramma’s zoals Classic Color Partner. Dit programma sluit goed aan bij onze eigen bedrijfsvisie. Onder de noemer ‘Classic Center’ hebben we binnen onze dealerorganisatie een separate afdeling voor reparatie, revisie en onderhoud van oldtimers en klassiekers. We hebben een uitgebreid assortiment aan originele onderdelen die bij Mercedes-Benz nog voor veel van de klassiekers leverbaar zijn. Ons doel is om op die manier een (semi-) klassieke Mercedes-Benz in topconditie te houden. Het Standox-programma ‘Classic Color Partner’ geeft ons extra tools om het specifieke segment van oldtimers te bereiken.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *