Rutte signeert Countryman Nedcar

Minister-president Rutte heeft bij VDL Nedcar in Born officieel het startsein gegeven voor de productie van de Mini Countryman. Hij deed dat door ten overstaan van de medewerkers van de eindassemblage het eerste exemplaar te signeren.

Daarbij was de premier overigens niet alleen: ook Andreas Wendt (senior vice president en head of plant Regensburg van BMW Group), Willem van der Leegte (president-directeur VDL Groep) en Joost Govaarts (directeur VDL Nedcar) zetten hun handtekening.

De minister-president kreeg een rondleiding door de fabriek en sprak onderweg met medewerkers. Vervolgens was hij getuige hoe de eerste Countryman van de band rolde. Deze auto wordt ook gesigneerd door alle circa vierduizend medewerkers van de fabriek en krijgt daarna een plekje in de ontvangstruimte van VDL Nedcar. De Countryman is inmiddels het derde Mini-model dat in Limburg wordt geproduceerd in opdracht van BMW Group.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *