Ruud Eijsten commercieel directeur Profile Tyrecenter Truck Europe

Ruud Eijsten is sinds 1 december de nieuwe commercieel directeur bij Profile Tyrecenter Truck Europe. Eijsten vormt samen met algemeen directeur René van Maasakkers de directie.

“Profile Tyrecenter Truck Europe is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, vooral in merkonafhankelijke fleetcontracten binnen de transportsector. Daarom hebben we besloten om het bedrijf fors te versterken”, aldus Luc van Bussel, ceo van The Alwaysbemobile Company.

Eijsten: “Steeds meer bandenfabrikanten uit de Benelux benaderen Profile Tyrecenter Truck Europe om de service en managementrapportages via het wagenparkbeheersysteem Profile Tymacon te laten verlopen. Ik zie het als een mooie uitdaging om deze organisatie te ondersteunen bij het in de markt zetten van dit product.”

De nieuwe commercieel directeur werkte in het verleden onder andere voor Michelin, Interstate en Bridgestone. Eijsten vervulde tot voor kort dezelfde functie bij Bridgestone.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *