Samenwerking Den Hartog en Snap-on Tools

Motorbrandstoffen-, smeermiddelen-, en vloeistoffendistributeur Den Hartog in Groot Ammers en werkplaatsequipment- en gereedschapsleverancier Snap-on Tools in Heemskerk hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten in de uitrol van het Mobil 1 programma.

De samenwerking richt zich op het onderhoud en voorkomen van problemen met automatische versnellingsbakken. Het Mobil 1 programma is een concept waarmee autobedrijven hun rendement op de verkoop van vloeistoffen 30 procent kunnen verhogen door hun verkoopprijs te benchmarken met die van garagisten in dezelfde regio.

De samenwerking met Snap-on Tools is ontstaan doordat Koenraad Molenaar van Den Hartog voor garagisten die zich bij het Mobil 1 programma aansluiten op zoek was naar een goede spoelmachine voor automatische versnellingsbakken. “Ik kwam terecht bij de Motorvac spoelmachine van Snap-on Tools, heb de technische specificaties van de machine bekeken en wat ons betreft past dit spoelapparaat het beste bij het Mobil 1 programma. De Transtech kan bovendien gefinancierd worden en verdient zich snel terug. We creëren voor de garagist samen met Snap-on een one-stop-shop voor autobezitters met premium merken.”
 
Volgens Molenaar is Snap-on Tools een waardevolle partner. “We vullen elkaar aan, de Snap-on dealers komen met hun bus vol gereedschap bij de universele garagebedrijven, precies daar waar wij het Mobil 1 programma willen promoten.” Snap-on managing director Marc Kwekkeboom onderstreept dat de premium merken Mobil en Snap-on Tools elkaar goed aanvullen. “En het is een goede zaak dat we onze Motorvac Transtech op advies van Den Hartog en Mobil bij de Mobil 1 programma aangesloten werkplaatsen kunnen leveren.” 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *