Samenwerking Kia en Valspar

Kia Motors Europe is een strategische samenwerking aangegaan met Valspar Automotive. De Europese merkdealers kunnen vanaf nu ook voor alle soorten carrosseriereparaties gebruik maken van het Valspar-merk De Beer Refinish.

Een ander voordeel van de samenwerking is dat Kia-dealers ook toegang tot het uitgebreide trainings- en ondersteuningsprogramma van Valspar Automotive krijgen. Uwe Hannes, vice president aftersales bij Kia Motors Europe: “De Smart Repair Indicator van Valspar is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk instrument waarmee lokale Kia-dealers zelf kleinschalige schade voor hun klanten kunnen herstellen. Dit verhoogt de omzet en winstgevendheid en verbetert daarnaast het vertrouwen van de klant, wat weer tot grotere klanttevredenheid leidt.”

De komende jaren zal het aantal ingewikkelde schadegevallen naar verwachting dalen als gevolg van een grotere verkeersveiligheid en technische innovaties van voertuigen. Tegelijkertijd zal het aantal gevallen van kleinschaliger schade, zoals krassen, op hetzelfde niveau blijven of mogelijk zelfs stijgen. Vooral dit marktsegment biedt volgens Valspar autodealers kansen om extra omzet en klantenbinding te genereren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.