Samenwerking VWE met Autotrust

VWE voertuiginformatie en -documentatie is met Autotrust Europe een samenwerking aangegaan om het VWE product Occasion Garant Plan (voor garantie op occasions) verder te ontwikkelen.

De samenwerking met garantiespecialist Autotrust moet zorgen voor meer gemak en flexibiliteit voor de autobedrijven. VWE zal nieuwe garantiedekkingen gaan aanbieden die beter aansluiten bij de veranderende behoeften van het autobedrijf.

Occasion Garant Plan is sinds 2009 een succesvol verzekeringsproduct van VWE. Vanaf januari 2014 kan garantie ook worden afgesloten na onderhoud van een voertuig. Consumenten krijgen daarnaast de kans de garantie te verlengen.

Gerben van Dam, algemeen dDirecteur van Autotrust zegt: “VWE en Autotrust stellen beiden de klant centraal en we denken in oplossingen. We werken eigenlijk vanuit dezelfde visie. Als je goed bij elkaar past, ligt samenwerking voor de hand.”

Ook VWE is gelukkig gestemd met deze nieuwe samenwerking. “Autotrust stelt VWE nog beter in staat om te voldoen aan de wensen van onze klanten. We willen transparante en kwalitatief hoogwaardige garanties bieden. Op deze manier kunnen we dat ook in de toekomst waarborgen”, aldus Bianca van den Berg, productmanager Occasion Garant Plan bij VWE.

De samenwerking gaat in op 1 januari 2014. Het OGP garantielabel wordt via het dienstenplatform van VWE aangeboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.